Verzenden & retourneren

Bestelling
De wijnen van Wijnhuis Zuid Bilthoven worden bezorgd door DPD.

Ben je niet thuis op het moment van aflevering, dan zal de bezorger de bestelling bij de buren proberen af te leveren en laat vervolgens een bericht voor je achter. Wil je liever niet dat de bestelling bij de buren wordt afgeleverd, laat dat dan weten bij je bestelling.

De bestelling wordt 2 keer aangeboden. Mocht dit even zoveel keren niet lukken, dan zal de bestelling retour gaan naar Wijnhuis Zuid Bilthoven. De klantenservice zal daarna contact met je opnemen.

Een bestelling afhalen is ook mogelijk en wel op ons winkel adres.

Wijnhuis Zuid Bilthoven
Julianalaan 4,
3722 GP Bilthoven

Een telefoontje naar 030 - 3072020 is genoeg en de bestelling staat dan voor je klaar.

Leveren aan postbus-adressen
Wij leveren niet aan postbus-adressen.

Verzendkosten
Bij Wijnhuis Zuid Bilthoven betaal je voor het leveren van uw bestelling € 5,95, ongeacht hoeveel je bestelt. Het kan zijn dat er geen verzendkosten worden verrekend tijdens een aanbieding. Dit zal dan duidelijk bij de actie of wijn worden vermeld.

Deellevering bestelling
Het kan zijn dat niet alle wijnen meer op voorraad zijn, met name in een actieperiode. Wij zullen dan de ontbrekende wijn(en) uitleveren op een later tijdstip. Onze klantenservice neemt contact op per e-mail over de rest van je bestelling.
Natuurlijk zijn er dan geen extra verzendkosten.

Herroepingsrecht
Je hebt het wettelijk recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen.