Rosé's van de wereld

Nieuwe data volgen

Saignée, directe persing, kort of lang schilcontact, het mengen van witte en rode druiven, zalmroze, lichtoranje, bijna wit.......Rosé is er in vele kleuren, geuren en smaken.

Wanneer je aan rosé denkt, denk je al snel aan de Provence, de bakermat van deze mooie wijn.  Bekend om zijn in het algemeen lichtkleurige, elegante en friskruidige rosé's. Maar er is meer.....fruitige Beaujolais rosé, lichtzoete moscato rosé, frisse Italiaanse rosato of geconcentreerde Spaanse rosado, om maar iets te noemen.

Kom er alles over te weten tijdens onze Masterclass "Rosé's uit de hele Wereld". Ervaar de diversiteit van rosé, proef de verschillen en ontdek de culinaire inzetbaarheid van deze heerlijke wijnen.

Op 29 mei 2019 ben je van 19:00-21:00 uur van harte welkom in het Vlaamsch Broodhuys aan het Emmaplein 20 in BilthovenDe mooiste rosé’s uit de hele wereld. Gemaakt van blauwe druiven en soms in combinatie met witte druiven, soms donker, vaak licht.

Rosé uit de Provence, Beaujolais rosé, Moscato rosé, Italiaanse Rosato of Spaanse Rosado om er maar een paar te noemen. Vooral de Provence is populair maar er is echt meer!

Ontdek dit tijdens het rosé evenement van Wijnhuis Zuid en proef de verschillen, of sterker nog welke verschillen proef je? Is licht meer sociaal verantwoord of ben je juist anders als je geen Provence rosé drinkt?

Ervaar het allemaal voor slechts € 14,50 pp op 29 mei wanneer Wijnhuis Zuid een uitdagende line-up voorstelt bij het Vlaamsch Broodhuys/ CS aan het Emma plein in Bilthoven, waar Wijnhuis Zuid een kleurrijk gamma aan rosé's heeft klaar staan.

Maar geef je wel snel op, want onze Masterclasses zitten snel vol! Aanmelden kan in onze winkel, per telefoon of email.

Met vriendelijke groet,

Michel & Yvonne

www.wijnhuiszuidbilthoven.nl/info/wijnhuiszuidbilthoven/ 030-3072020

 

Klik hier om je aan te melden