Duitsland

Nieuwe data volgen

Diepzinnig Duitsland

 

Het land van Volkswagen, bratwurst, Oktoberfest, bier, degelijkheid en scoren in de laatste minuut. Maar ook het land van veel wijn. Goede wijn!

 

Duitsland is al eeuwenlang bedreven in het wijnmaken en staat vooral bekend als producent van witte wijn, waarbij de rieslingdruif de hoofdrol speelt. Riesling wordt ook wel de “Koningin van de druiven” genoemd en verschijnt met vele gezichten ten tonele. Van delicaat droog tot weelderig zoet.

 

Het zijn niet alleen Duitse witte wijnen die in de spotlights staan want er worden ook fantastische rode wijnen gemaakt van druivenrassen als de spätburgunder, dornfelder en internationale variëteiten zoals cabernet sauvignon en merlot.

 

Oscar Reitsma van Winesom geeft op 27 maart 2019 van 19:00-21:00 uur zijn visie op de diversiteit van Duitse wijnen. U maakt kennis met de mooiste en soms onbekende meesterwerken uit een van de 13 Duitse wijngebieden. Uiteraard gaat u dit ook proeven!

 

Deze interessante Master Class wordt georganiseerd bij het Vlaamsch Broodhuys aan het Emmaplein in Bilthoven. Er staat een gegarandeerde mooie greep uit ons Duitse wijngamma op tafel.

 

Aarzel niet te lang, want onze Masterclasses zijn populair en snel volgeboekt! Aanmelden kan in onze winkel, per telefoon of email.


Met vriendelijke groet,

Michel Stevens

 

www.wijnhuiszuidbilthoven.nl | [email protected] | 030 – 3072020


€14,50 per persoon

Klik hier om je aan te melden