VOORJAARSPROEVERIJ 2019

Langer licht, het zonnetje terug van weggeweest en vrolijk fluitende vogels. Het is voorjaar en dat luiden wij in met de Voorjaarsproeverij en het uitzonderlijk brede assortiment van WIJNHUIS ZUID op 19 mei 2019. Een smakelijke en gezellige zondag met vele wijnen, wijnliefhebbers, diverse importeurs en wijnexperts.

Laat je verleiden door de meer dan 50 wijnen die openstaan om geproefd en beoordeeld te worden. Van frisbruisende Champagnes tot klassieke Bordeaux, van intrigerende biologische wijnen tot onbekende, spannende wijnen uit Hongarije en natuurlijk wijnen uit de Nieuwe Wereld. Een goede doorsnede van ons assortiment!

En meer zon betekent in Nederland meer rosé! Dus uiteraard weer aandacht voor onze verrassende roze line-up. Provence mag hierbij natuurlijk niet ontbreken, maar vergeet ook niet onze fantastische rosé’s uit bijvoorbeeld Spanje en Italië. Van bijna wit tot dieproze, we trekken van alles open!

De proeverij wordt éxtra lekker gemaakt met de heerlijke, passende ‘voorjaarsbites’ van CS én de entree is gratis. Dat is nog niet alles…Wij hebben weer onze, inmiddels beroemde, wijnloterij. En: meedoen is winnen, dus altijd prijs!

Waar wacht je dus op…? Zet 19 mei 2019 met hoofdletters in je agenda! Reserveer nu via info@wijnhuiszuidbilthoven.nl of bij ons in de winkel. Tot snel!

Locatie: CS/Het Vlaams Broodhuys | Emmaplein 20 | Bilthoven
Zondag 19 mei |14.00 -17.00 uur