Over ons

Wijnhuis Zuid Bilthoven is een initiatief van drie partners, die tijdens de oprichting eveneens de mogelijkheid kregen om het bekende en serieuze wijnbedrijf Wijnkoperij J. Baas & Zn over te nemen en daarmee een vliegende start te hebben.

Wijnhuis Zuid Bilthoven is een laagdrempelige wijnwinkel waar de smaak van de klant centraal staat. Zowel offline als online.
Meer dan 400 wijnen op de website en meer dan 200 wijnen in de winkel verbinden de klant met het smaakprofiel van het moment.
Want welke wijn is nu lekker en past bij mij en bij mijn gelegenheid?
Het gaat om smaak en de bijpassende keuzes.
Daarom richt Wijnhuis Zuid Bilthoven zich op Smaak & Wijn!
Persoonlijke smaak en en wijn bij spijs.

Persoonlijk Smaakprofiel
Wijnhuis Zuid Bilthoven is een wijnwinkel die zich toelegt op het faciliteren van de juiste wijnkeuze voor elk van haar klanten. Zij doet dit op basis van een Persoonlijk Smaakprofiel wat digitaal, middels het beantwoorden van 15 gerichte vragen, wordt bepaald. Inderdaad een vernieuwende, maar ook wetenschappelijk onderbouwde, techniek op basis van de onderzoeken van de enige echte smaakprofessor in ons land, Peter Klosse. Tevens eigenaar van de Echoput in Apeldoorn.
Doe bij ons in de winkel of op deze website in de categorie SMAAKPROFIEL de unieke smaaktest!

Wijn & Spijs

Als tweede pijler staat voor Wijnhuis Zuid Bilthoven onze wijn en spijs expertise. Deze expertise wordt gedeeld met Wijnhuis Zuid Amsterdam, die op dit vlak inmiddels meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept van Het Parool als ook van Harold Hamersma. Zoek je een wijnwinkel die uitgaat van smaak en sterker nog jouw smaak, dan is Wijnhuis Zuid de perfercte optie voor jou.

Kom bij ons langs en we onderzoeken je profiel! Wijn zit in ons bloed, het stroomt door onze aderen en wij denken altijd in termen als van wat vind jij lekker en waar wil je de wijn bij drinken. Er zijn zoveel soorten wijn en druiven, maar wat vind jij nu lekker en welke wijn past bij jou? Daar kan je nu achter komen!

Vervolgens kan je op de website je wijnreis voortzetten binnen je smaakprofiel of als je wil erbuiten. Bestellen of bijbestellen het is een kwestie van smaak.

Wijnhuis Zuid Bilthoven BV
Julianalaan 4
3722GP Bilthoven
Nederland

E-mail: info@wijnhuiszuidbilthoven.nl
Telefoon: 030 - 3072020

Wijnhuis Zuid Bilthoven BV is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

KVK: 65395069
Bankrekening: Rabobank NL47RABO0184598842
BTW: NL856095977B01

Openingstijden                                                       Speciale sluitingsdagen        

Zondag en maandag     :Gesloten

Dinsdag-Vrijdag            : 10:00-18:00 uur

Zaterdag                      : 10:00-17:00 uur 

Klanten kunnen gratis achter de winkel parkeren om hun wijnen op te halen.